Find din egen Kraft – Temadag

Temadag, Jacqueline.ostrowski,Hillerød, efterår 22

Temadag

Find din egen kraft- bliv endnu bedre til at stå i dit eget lys

 

Under temaet Find din egen kraft – bliv endnu bedre i at stå i dit eget lys – afholdes nu Workshop/temadag – den første af tre temadage over efteråret/vinteren

Få en større afklaring og forståelse over egen kraft eller mangel på kraft  – hvor skal der sættes ind. Hvor ligger dit potentiale?

Mange har en eller flere blokeringer i deres halschakra, der gør det sværere at være sin egen autoritet, sige det man har på hjerte og udtrykke sit autentiske jeg – sin sandhed.
På denne temadag,  kommer vi ind på brugen af den frie vilje eller mangel på samme..

Denne workshop /temadag vil jeg belyse og bringe klarhed til emner og vise redskaber der kan hjælpe med til at se den højst mulige sandhed i dit eget potentiale og stå i den egen kraft, så meget det er muligt på denne dag.
Vær med til få klarhed forståelse og clearet/ healet blokeringer omkring 5. center så du bliver endnu bedre til at stå i din egen kraft og dit eget lys.

Jeg fortæller lidt om min egen historie og vil være tunet ind på mine guider i Akasha-arkiverne denne dag og kan anvende meditation, og se deltagernes horoskoper, for tydliggøre og få overblik over problemstillinger og hvor der skal sættes ind. 

Er du klar til en dag med kraft, klarhed, og inspiration

Dato: lørdag den 3.september 2022
Tid: kl. 10-16
Sted: Hillerød
Pris: 1200 incl. frokost sandwich +vand

Tilmelding:  Der betales 500 kr i depositum ved tilmelding, som kun refunderes ved aflysning af kurset. Restbeløbet betales senest 14 dage før kursusstart på mobilepay eller kontant
Kontakt Jacqueline her: på http://akasha-arkiv.dk eller på Spirituelart

De to andre datoer er: 8.oktober 2022 og 12.november 2022

Pris for alle tre temadage: 3000 incl. frokost Sandwich+vand