Galleri

Siden her er dannet med et formål at vise glæden i fordybelse af farver, og gennem leg og intuition få kontakt til det kreative aspekt, der kan forskønne, opløfte og inspirere andre via billedkunst.
Med andre ord velkommen til min kunst i Spirituelart ved Jacqueline Ostrowski. Med kunsternavnet “Aiva”
Sideløbende min kunst er jeg også healer i akasha arkiverne, hvor jeg clearer blokeringer, laver workshops i at stå i sin egen kraft og har også hjemmesiderne akasha-arkiv.dk  og artonline.dk

Jeg oliemalerier med høj energi frekvens og anvender så vidt muligt materialer der er giftfrie.

Her vises et udvalg af mine malerier der alle har en spirituel energi. Visse malerier er kanaliserede og bliver lavet ved inspiration, fordybelse og meditation. Ofte kan det virke som terapi at fordybe sig i billedkunst.
Hele processen omkring tilblivelsen er en spirituel rejse indeni og ofte et samarbejde med mine guider og engleriget.
De fleste teknikker er selvlærte som er kommet hen ad vejen ved at lege mig frem. Jeg har malet siden 1996 og arbejder kun med oliemalerier. I dag underviser jeg i disse selvlærte teknikker på malekurser og som online maleundervisning med video.
Billederne har flere dimensioner, figurer, væsner, guider der ikke kan ses på fotos og virker som et healingsbillede eller et personligt for vedkommende.
Se venligst flere malerier sorteret i farveorden i Galleri.

Galleri rød

Galleri blå

2 comments on “Galleri

  1. Jane Heltborg

    Hej,

    Det anden sidste maleri hvor teksten under er. Spirituelart.aiva.chinse city 20×20 er super smukt! Er det til salg? og hvad er prisen?

    Kh Jane

Leave a reply

required