Malerskole

Malerskolemalerskole-malerkurser-intuitiv malerkurser-malerworkshop-aiva-spirituelart-jacqueline.ostrowski og malerkurser for alle i Frederiksværk

Prøv en eller to dage i malerskole i intuitiv oliemaling af Jacqueline

Nu afholdes der malerkurser a 1 eller 2 dages varighed i oliemaling med en bestemte malerteknik. Her kan man fordybe sig i en bestemt teknik og øve.

Pause i øjeblikket 2015

Intuitiv tilgang til maleriet på malerskolen

Kunne du tænke dig at lære en mere legende og intuitiv tilgang til det at male med olie? Vil du lære at slå “hovedet” fra, flyde med og blive introduceret til et andet sprog fra kilden indefra, så er dette forløb måske noget for dig.
Kurset kan går dybt på det personlige og spirituelle plan og i samarbejde med mine guider og indre lærere, hjælper vi dig igennem forløbet som holdes i en kærlig ånd.

Der undervises all round i teknikkerne på alle hold.

Teknik: All round  incl. Toning af farver
Jeg underviser i de nye malerteknikker og er autodidakt og har leget mig frem til nye malerteknikker siden 1996.
Teknikkerne er unikke og jeg har arbejdet med dem i næsten 20 år, derfor ved jeg, hvad der virker og hvad der ikke virker. Fx. hvordan kommer man fra kaos i farverne til noget der er mere harmonisk.
Kurset vil primært holde sig til hvordan man får farver til at tones ud i hinanden. Emnerne vil være: Hvordan gør man, hvordan starter man, hvad skal man ikke gøre og hvilke farver er gode sammen til denne teknik.
Vi øver hele dagen. Der vil være et større lærred til rådighed (ca. 60 x60 cm) og et mindre det kan variere.
Musik og meditation kan indgå.
Hver proces er individuel og jeg hjælper hver enkel med der hvor de er.
Nogle ønsker kun at arbejde med teknikker- til dem anbefales det et 1-dags malerkursus, hvis du er nybegynder anbefales to dage i træk fx. en weekend
Du får også nogle skriftlige fifs med hjem, bl.a. forhandlerliste, billeder af materialer ol.lign.

Materialerne på malerskolen og malerkurserne

De materialer der anvendes er så miljøvenlige som mulige, der anvendes ikke terpentin eller andre giftige stoffer, men alternative muligheder.
Praktiske ting:
Alle materialer er incl. også lån af Staffeli, spartler, siliconepensler, lærreder (ikke i Århus , der købes de på stedet), oliemaling, diverse tallerkener, olie, papir, effekter osv., og pensler.
Der er kaffe/the og evt. frugt og en materialeliste med i prisen. Medbring tøj der kan tåle en klat maling.
Bemærk at det er kun oliemaling.
Rygning er kun tilladt udenfor og hvis vejret er med os kan man stå i haven ( Frederiksværk) og male ellers er der godt dagslys indenfor.
Næste hold er:
Pris:  1 dag (kun lørdag) 1100 kontant eller ved tilmelding via bank eller Mobilepay
pris: begge dage 1800 incl. alle materialer

Sidste hold i år.

 

 Gælder for alle kurser
Kurset er for alle