Video maleundervisning

Vil du deltage i video maleundervisning i olie?

Author: Spirituelart v/JacquelineEdit

Nu kan du få video maleundervisning i olie som delundervisning og tilsendt som del videoer. Hver video indeholder en bestemt maleteknik i olie som jeg selv har prøvet mig frem til og anvender i mine oliemalerier.
Video maleundervisningen er tilrettelagt således at du trin for trin kan følge med, men det er også muligt at springe sektioner over.


Der vil være en video med introduktion til oliemaling.
Den indeholder ca. 20 minutter med formidling af materialerne til oliemaling. Jeg forklarer hvordan og hvor jeg bruger de forskellige redskaber. Dette er for begyndere. Du kan selv gå på min facebook side, Spirituelart og hente linket gratis. Videoen varer 37 min.

Video nr. 1
Gratis introduktion til materialerne i olie.

Video nr. 2
Næste video omhandler hvordan man laver en bund. Hvordan starter man? Er der flere måder at starte på? Mange spørgsmål vil blive besvaret. Der er to typer video – et til landskab og et til abstrakt maleri.
Pris: 150 kr.

Her i video 2 abstrakt vises hvordan man laver en bund


Video nr. 3
Her viser jeg hvordan jeg arbejde med lys i forhold til mørke og hvordan jeg skaber lys, hvis det er gået i kludder. Her kan du vælge landskab eller abstrakt.
Pris: 200 kr.

Video 3. Første video af 2

Video nr. 4
Effekter. Hvordan arbejder jeg med effekter så maleriet bliver interessant at se på, hvad gør det spændende. Der er flere små video med i pakken. Du får links tilsendt når du har betalt.
Pris: 250 kr.

Video 4. Her vises nogle effekter med lys

Video 1 eller 2 med med landskab
Hvordan starter man et maleri når man skal lave et landskab? Her får du trin for trin hvordan jeg gør.

Landskab video 1
Pris: 150 kr.
Landskab video 2 varighed 24.min
Pris: 250 kr.

Ønsker du alle videoer i både abstrakt og landskabs maleri
Pris: 800 kr.

Skriv gerne en besked på kontakt, hvis du ønsker at købe en video.

Siden her er under udarbejdelse. Men glæd dig til et spændende online maleundervisning du kan tage i ro og mag hjemme hos dig selv.
Hvis du ønsker en mere personlig undervisning med feedback på dine teknikker og adgang til det intuitive, foreslår jeg mit almindelige oliemaling undervisning i to dage.